Geulhemmerweg 49
6325 PJ – Berg en Terblijt
[email protected]

We zijn iedere dag geopend vanaf 09:00u tot 22:00u.

De keuken is open vanaf 11:30u tot 21:00u.

FB IG TA

Omgeving

Over de omgeving

De Geulhemermolen ligt aan de voet van de Geulhemmerberg, midden in het schitterende Heuvelland dat elk seizoen zoveel moois te bieden heeft. Het Heuvelland is officieel aangemerkt als vijfsterren landschap en in 2019 is de gemeente Valkenburg aan de Geul uitgeroepen tot mooiste wandelgemeente van Nederland.

Het prachtige, glooiende landschap met verrassende doorkijkjes leent zich niet alleen voor lange wandelingen maar ook voor ontspannende of sportieve fietstochten. Wij hebben diverse wandel- en fietsroutes voor onze gasten beschikbaar, voor beginners en gevorderden (route 1, route 2, route 3).

De steden Valkenburg, Maastricht en Heerlen zijn vanuit Geulhem uitstekend met auto of openbaar vervoer te bereiken.

Wandelroutes

Amstel Gold Race
Jaarlijks in april komt de top van de professionele wielerwereld naar Limburg. De Geulhemermolen ligt pal aan het parcours van de Amstel Gold Race. Vanaf ons terras scheren alle bekende wielrenners rakelings langs en maken zich op voor de beklimming van de Geulhemmerberg. Een evenement dat je als fietsliefhebber niet wilt missen! En als je het aandurft, rijd je in de wielersporen van de profs in de amateurversie. De route kun je hier downloaden.

Heuvelland 4daagse
Jaarlijks in augustus komen zo’n 20.000 wandelliefhebbers uit binnen- en buitenland naar Berg en Terblijt om vier dagen te genieten van de mooie natuur die het Heuvelland te bieden heeft. De start- en finishlocatie van de Heuvelland 4daagse ligt op slechts een steenworp bij ons vandaan. Onze herberg is bij uitstek de locatie om je accu weer op te laden voor de nieuwe wandeldag. Reserveer nu om verzekerd te zijn van een kamer tijdens deze periode. Meer informatie op https://www.heuvelland4daagse.nl/.

Stedentrips
Op slechts enkele minuten rijden bevindt je je in het centrum van het gezellige stadje Valkenburg. Via een mooie route langs de Geul is het centrum ook prima te voet te bereiken. Valkenburg staat bekend om zijn gezellige terrasjes en eetgelegenheden. Maar er is ook meer dan voldoende te zien en te beleven. Een dagje wellness bij Thermae 2000 of een bezoek aan de grotten bijvoorbeeld. Die laatste zijn in de kerstperiode absoluut een aanrader vanwege de gezellige en beroemde kerstmarkten.
De bruisende Limburgse hoofdstad Maastricht bereik je binnen een kwartier per auto of per trein. Deze bourgondische stad behoeft nauwelijks nog verder toelichting. Hier krijg je met gemak een of meerdere dagen gevuld met winkelen, lekker eten en drinken of een bezoek aan de vele historische plekken en musea. In de zomer wordt het Vrijthof twee weken lang omgetoverd tot een prachtige concertlocatie voor André Rieu en zijn Strauss Orkest.

Ook de steden Aken, Luik of Hasselt liggen op een half uur rijden en zijn een bezoek meer dan de moeite waard.

omgeving-img-1
omgeving-img-3
omgeving-img-2

Reserveer online

Bij de Geulhemermolen kunt u online uw tafeltje reserveren.
Vanaf februari zijn onze kamers weer te reserveren. We hopen u snel te zien!